Когато Тита провокира по бански

Въпреки хладното време навън, не ни пречи да си мечтаем за лято, плаж и безгрижни дни по бански. И докато някои от нас само си мечтаят за тези дни, то други вече ги изживяват. 
Точно като Тита, която реши да се отдаде на заслужена почивка на едно от най-подходящите места за тази цел – Тайланд. От профила ѝ в Instagram виждаме да се наслаждава на красотите на остров Пукет.
Изпълнителката на “Антилопа” не спира да радва своите верни почитатели с изкусителни снимки, на които позира пред фотографския обектив предимно в предизвикателни бански костюми от две части, чиято силно изрязана кройка разкрива секси извивките на тялото ѝ.
С кадрите Тита показа на своите над половин милион последователи избрани мигове от настоящата си почивка. Мнозина от тях пък предположиха в коментари, че тя всъщност е в Пукет заедно с новия си партньор.
И докато благородно завиждаме на изпълнителката за екзотичната ваканция, си струва да отбележим, че наскоро Слави Трифонов потвърди слуховете, че ще има съвместен проект с Тита. Гостувайки в подкаста на Тото от дуото СкандаУ, шоуменът признава, че двамата вече са записали съвместната си песен, като в момента се подготвя видеоклипът към нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истинската причина за напускането на Крум Цонев от Survivor 7

В седмия сезон на Survivor играта определено става все по-интересна. “Воини” най-накрая си извоюваха първата победа за племенен имунитет, като от противниците им “Известни” първите номинирани са Снежана и Марго. След таен вот на първите си номинации “Известни” поставиха съдбата в предаването на Снежана под въпрос, а Благо, който се […]

Subscribe US Now