Истинската причина за напускането на Крум Цонев от Survivor 7

В седмия сезон на Survivor играта определено става все по-интересна. “Воини” най-накрая си извоюваха първата победа за племенен имунитет, като от противниците им “Известни” първите номинирани са Снежана и Марго.
След таен вот на първите си номинации “Известни” поставиха съдбата в предаването на Снежана под въпрос, а Благо, който се окичи с огърлицата за личен имунитет, открито посочи втория номиниран – Марго.
Междувременно за състоянието на актьора Филип Буков новините са успокоителни. “Добре съм… Правят ми някакви изследвания, но всичко е наред и съвсем скоро ще бъда при вас. Изключително скучно ми е. Нямам търпение да се върна и да се надяваме да хвана и някоя друга риба”, сподели той, като се включи на племенния съвет чрез видео връзка.
“Той е сърчицето на племето”, каза Снежана за Филип. Актьорът няколко пъти губи съзнание и беше закаран в болница. Екскурзоводката Геновева Иванова, която пък беше ужилена от опасно животно, вероятно скорпион, също получи спешна помощ.
С напредването на състезанието става все по-ясно, че на участниците ще им се налага да стават все по-издръжливи не само физически, но и психически. От шанс да докаже способностите си обаче вече е лишен Крум Цонев от отбор “Воини”. Миналата седмица той бе изгонен, след като получи най-малко гласове от зрителите – 18.99%. Освен него номинирани бяха гемологът Светослав Славчев и акаунт мениджърът Елина Панайотова. Вотът обаче не беше на страната на юриста от Плевен.
“Щастлив съм, че бях тук и изпитах емоцията на Survivor. За мен беше предизвикателство да се махна от реалния свят”, каза той на излизане.
На влизане пък се появи със заявката, че е интелигентен мъж с имидж на лошо момче. Целта му в предаването е била да превърне острова в свой дом. Според него добрият участник трябва да е хитър, физически здрав, чаровен и със силна психика. Всички тези качества той си вярваше, че притежава и затова си се е представял в предаването.
Е, макар и за малко, Крум Цонев наистина бе част от Survivor. Малко след излизането си той се включи в Instagram, където сподели защо наистина си е тръгнал.
“Както вече стана ясно, моето приключение в Сървайвър приключи. Който е гледал, е усетил, че самият аз нямах особено голямо желание да остана, затова реших да дам шанс на тези, които го искаха повече, но съм сигурен, че ако бях дал знак и ви бях мотивирал да ме подкрепите, щяхте да го направите и да ме оставите в играта! Все пак благодаря на всички, които въпреки това сте го направили и сте гласували за мен. Не съжалявам, че бях там, това е едно незабравимо изживяване, но само който е бил там знае какво всъщност е в действителност.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мая Илиева се появи след 17 години, изненадата е голяма СНИМКА

Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев избягва светските събития и след смъртта на съпруга си почти не може да бъде забелязана и не се знае нищо за живота й.  Но тези дни тя наруши това и се показа в целия си блясък на светско събитие, където определено всички […]