Защо световната номер 7 в тениса се развежда

Животът и ежедневието на професионалните тенисисти не са никак леки, защото са свързано не само с много тренировки, но и с лишения.
Въпреки това не са един и двама играчите, които успяват да съчетават изявите си на корта със създаването на семейство. Изглеждаше, че световната номер седем Маркета Вондроушова също го прави.
Но самата тя разкри пред Blesk, че се е разделила със съпруга си Степан Шимек и в момента са в процес на развод. Двамата се запознават още като тинейджъри и започват да излизат през 2016 г. През 2021 г. се сгодиха, а през лятото на 2022 г. официално станаха семейство.
Шампионката от миналогодишното издание на Уимбълдън казва, че двамата са се разделили и той вече се е изнесъл от жилището, в което са живеели заедно с котката им. “Определено нямам много щастливи моменти през последните седмици. Бракът ни със Степан приключи наскоро, разделихме се”, казва Вондроушова.

Маркета Вондроушова разяснява, че връзката им не се е получила, защото са си представяли семейния живот такъв, какъвто в действителност е бил. “Сега официално финализираме развода, но сме се разбрали за всичко.”
Световната номер седем определено не се намира в най-добрия си период, защото наскоро след борба с рак почина нейният дядо. От The Sun припомнят, че веднага след участието си в Indian Wells Маркета Вондроушова се е прибрала в Чехия, за да го види за последно.
“Без него никога нямаше да постигна това, което постигнах в кариерата си”, допълва още тенисистката. Всъщност тя и вече бившата и половинка се запознават покрай тениса, защото Шимек също е имал обещаващо бъдеще на корта. Нещата за него обаче не са се получили заради контузии.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Били Айлиш мастурбира пред огледало

През последните няколко години Били Айлиш е все по-открита за личния си живот и свободно говори по всякакви теми. Като тази за секса например. Направи го и в последното си интервю за Rolling Stone, където дори заяви шеговито, че трябва да има докторска научна степен по мастурбация. 22-годишната изпълнителка казва, че говори […]

Subscribe US Now