Горещата плажна фотосесия, с която Салма Хайек отпразнува 57-ия си рожден ден

Салма Хайек отбеляза своя 57-и рожден ден. При това в типичния за нея стил – с гореща плажна фотосестия. И всъщност защо не, след като актрисата изглежда наистина зашеметяващо и може само да се възхищаваме на прекрасната ѝ визия.
Облечена в изкусителен червени бански от две части, съчетан с сламена шапка и чифт слънчеви очила, Салма се наслаждава на слънчевите лъчи и морската вода. След това се отпуска на пясъка, събирайки още от топлината на летния ден.
Това виждаме от снимките на Хайек, които самата тя сподели в профила си в Instagram и към които оптимистично пише: “Толкова съм щастлива, че съм жива и съм дълбоко благодарна за всички благословии в живота ми. Любимото семейство, скъпоценните приятели, здравето, работата, връзката с животните, природата и любовта на всичките ми верни фенове. Честит 57-и рожден ден на мен.”
През цялото лято звездата от “Десперадо” документира своите тропически бягства в социалните мрежи, чрез които показва невероятната си фигура.
Дали ще е в оскъдно облекло, или ще отбелязва, че “коктейлите Маргарита са по-вкусни в Мексико”, Салма Хайек винаги успява да зарадва своите милиони последователи.
А на 5 юли пък не пропусна да отбележи Националния ден на бикините – разбира се, с подобаваща снимка в басейна. “Можете ли да повярвате, че бикините съществуват само от 77 години. Да се надяваме, че няма да забранят и тях”, написа тогава закачливо актрисата към публикацията си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Набутаха бивш на Деси Слава в "Игри на волята", лъсна голяма тайна СНИМКА

Марин Николов – Елвиса не е единственият мъж в новия сезон на “Игри на волята”, който е имал отношенията с известна фолк певица. За никого не е тайна, че той преживя бурна любов с Емануела. Оказа се, че един от мачовците от новия сезон на риалити формата е имал връзка […]

Subscribe US Now