Ето кой със сигурност отива на финал в “Игри на волята” ВИДЕО

Поредна тежка номинационна битка се разигра между Непобедими и Безстрашни и определи първото номинирано племе тази седмица в “Игри на волята: България”. Изненадите накрая пак бяха големи!

Един по един състезателите от двете племена плуваха до понтон, за да съберат материали, с които да изградят барикада в тунела на своите противници. Стратегията на Безстрашните се оказа успешна и те първи съумяха да се измъкнат от своя тунел, което ги спаси от племенен съвет.
Тази новина за Фейгин и Жоро хвърли в ступор всички участници от “Игри на волята”
Излизайки на Арената, Непобедимите видяха своето знаме в ръцете на съперниците си от Безстрашните. Те разбраха, че са останали без своя капитан Генчо, което наложи извънреден нов избор. Непобедимите единодушно върнаха капитанската позиция на предишния си лидер – Алекса, но той не успя да изведе племето до желаната победа. 

А сега де: Генчо от “Игри на волята” хвърли в туш всички с бомбастична СНИМКА
Същата вечер племенният съвет на Непобедимите определи първия сигурен финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. Георги се раздели с всичките си 350 гроша, за да получи имунитет за този и следващия съвет, ако Непобедимите отново изгубят, което гарантира мястото му сред финалистите.

Това принуди племето да избере нова мишена за своите гласове, а капитанът Алекса гласува сам за себе си и избра да се изправи в елиминационен дуел./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ангелска новина от "ангел" на Victoria's Secret

Един от най-секси “ангелите” на Victoria’s Secret, освен успешна кариера като модел, има и всичко, каквото може човек да си пожелае, и в личния си живот. Роми Стрийд е сгодена за колегата си модел Лоренс ван Лювен и двамата са родители на момиченце. А преди няколко дни са посрещнали на […]

Subscribe US Now