Ангелска новина от “ангел” на Victoria’s Secret

Един от най-секси “ангелите” на Victoria’s Secret, освен успешна кариера като модел, има и всичко, каквото може човек да си пожелае, и в личния си живот. Роми Стрийд е сгодена за колегата си модел Лоренс ван Лювен и двамата са родители на момиченце.
А преди няколко дни са посрещнали на бял свят и второто си дете, също дъщеричка. “Джун ван Лювен, 11 ноември 2022”, написа 27-годишната Роми в профила си в Instagram. Текстът е под снимка, която показва новороденото.
На останалите снимки от публикацията може да видим и по-голямата й дъщеричка Минт, която през декември ще навърши две годинки, да се радва на бебето. Както и няколко снимки на цялото семейство в дома им в Нидерландия, вече декориран за Коледа.
Роми и Лоренс са заедно вече от 12 години, като се сгодиха през януари тази година. Ангелът на Victoria’s Secret е споделяла нееднократно за здравословните проблеми, заради които дълго време не е можела да забременее. За щастие, Роми вече е майка на две деца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-секси дамите на наградите на GQ

Едно от най-уважаваните мъжки списания в света GQ от 25 години раздава наградата “Мъж на годината” с тържествена церемония и номинации в различни категории. Тази година обаче форматът е променен и номинации няма. За сметка на това в хотел Mandarin Oriental Hyde Park в Лондон се състоя бляскаво събитие, на […]

Subscribe US Now