Изненада! Ева от “Ергенът” се сгоди, показа и за кого… СНИМКА

Малко след като излезе от “Ергенът”, Ева обяви, че наистина се е влюбила във Виктор Стоянов, чието вниманието и сърце преследваше заедно с останалите девойки във формата. Това, което й се случва само месец по-късно обаче, разби на пух и прах тези мимолетни чувства!

Преди броени дни младата певица, която рядко можем да видим да не се усмихва щедро, показа гаджето си, с което са от няколко години заедно, обяви и неочаквана новина, свързана с общото им бъдеще. Двамата са сгодени и се готвят за шумна сватба, въпреки че преди Ева да влезе в “Ергенът”, бяха разделени. Явно за кратко.
Ева след “Ергенът”: Влюбих се наистина във Виктор!
Наскоро двойката си подари почивка в Милано, откъдето са и романтичните им кадри, както и огромния годежен пръстен, с който изпълнителката не пропусна да се похвали пред всички.

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от EVA_Ергенът (@evatgofficial)

Любопитна подробност е, че гаджето на Ева и не кой да е, а синът на популярния композитор Александър Кипров. “След “Ергенът” се върнах при Алекс”, разкри неотдавна Ева. И както изглежда – любовта им се е възродила с пълна сила./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от EVA_Ергенът (@evatgofficial)

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg