Тъгата, която накара Ема Уотсън да се откаже от актьорството

Още от крехката 10-годишна възраст Ема Уотсън се появява на големия екран. И бързо добива световна популярност – ролята ѝ на Хърмаяни във филмовата сага “Хари Потър” я превръща в истинска звезда.
Славата обаче не винаги е нещо лесно. Често през годините британска актриса е споделяла, че изпитва трудности от постоянното внимание върху себе си и че страда от ограниченията, наложени ѝ от ролите в киното. Дори е казвала, че не иска да бъде винаги отъждествявана с образа на Хърмаяни, нито пък да бъде възприемана единствено като актриса.
Защото освен с актьорство, 33-годишната Уотсън се занимава с мода и често е рекламно лице на популярни брандове. През 2014 г. става посланик на добра воля на ООН, действайки за правата и равенството на жените.
Ето защо, след толкова години в кино среди, Ема решава в един момент да си вземе почивка. Всъщност от 2018 г. насам тя не е стъпвала на снимачна площадка. Последният филм с нейно участие е “Малки жени”, адаптиран по едноименния роман на Луиза Мей Олкът.
В скорошно интервю за списание Financial Times актриса споделя, че е изпитвала толкова тежест, тъга и неудовлетворение, че се е чувствала “като в клетка”. Трудно ѝ е било да намери своето място и да изразява себе си свободно.
Все пак, Ема бърза да успокои феновете си, казвайки, че паузата ще бъде временна, информира Ohmymag UK. И след петте години, които е посветила на себе си, ще застане отново под светлината на прожекторите. Тя разкри, че има планирани снимки за началото на 2024 г. по проект, който все още е тайна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алекс Богданска заби столичен бизнесмен

Красивата манекенка Александра Богданска каза край на гладните години с Даниел Петканов и вече има нов мъж до себе си. Дългокраката моделка се носи на крилете на любовта от няколко месеца насам, но упорито крие човека до себе си. Според запознати става дума за столичен бизнесмен, който е успял да […]

Subscribe US Now