Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол

Джейк Пол влезе в света на бокса като на шега, но до момента се представя изключително добре и мачовете му преминават зрелищно и с голям интерес.
От известно време в интернет пространството се въртят различни твърдения, че в даден момент ютюбърът, превърнал се в боксьор, ще се качи на ринга срещу Майк Тайсън.
И двамата закачливо коментираха тези твърдения, но никой не очакваше те да се окажат верни. Е, очевидно за шоуто всичко е възможно, защото мач между Джейк Пол и Майк Тайсън наистина ще има.
Двамата ще се бият на 20 юли на AT&T Stadium в Арлингтън, Тексас. А по-интересното е, че двубоят ще бъде излъчван пряко по Netflix. Определено ще бъде спектакъл и ще е интересно да видим дали голямата възрастова разлика ще изиграе роля.
Припомняме, че Майк Тайсън ще е навършил 58 години, когато двубоят се проведе, докато Джейк Пол е в 31 години по-млад от него, пише ESPN. Последно видяхме Тайсън в действие през 2020 г., когато се би с Рой Джоунс в демонстративен мач. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И братът на Кейт Мидълтън - с автобиографична книга

За разлика от останалите книги за кралското семейство, написани от любопитни автори и кралски “експерти”, “Резервният” на принц Хари се оказа прецедент. Не заради разкритията в нея, а заради факта, че получаваме книга, написана от член на кралското семейство. Тази година ще се появи и друго заглавие, чийто автор е […]

Subscribe US Now