Джей Ло за първи път на сцената след сватбата

Сватба, меден месец, любов, слънце… Напоследък точно това са “заниманията” на Джей Ло. Но имайки предвид отдадеността ѝ към музиката – не продължиха дълго.
Семейните задължения около наскоро състоялата се сватба и последвалата романтика на медения месец не й попречиха да се качи на музикалната сцена както само тя го умее – с много блясък и гръмко изпълнение.
Направи го с идеална кауза на остров Капри – на благотворителната гала на УНИЦЕФ, където имаше мисията и задачата да представи LuisaViaRomaн.
Точно там за пореден път Дженифър Лопес впечатли всички не само с глас и танци, но и с начина, по който изглежда. Бляскавият й сет с животински принт от две части вървеше с много пера и воали, пише Yahoo. Ефектният опушен грим в комбинация с дълги мигли, очна линия, брокат и розово червило пък допълни цялостната й визия, но точката беше за косата – пуснатата да пада свободно на леки букли.
Без да оставя нито един детайл на случайността, Джей Ло съчета фантастичния си външен вид и с искрящ черен микрофон. Всъщност, тя бе хедлайнер на концерта, включващ изпълнения на DJ Diplo, Sofia Carson и DJ Cruz.
Но съпругата на Бен Афлек впечатляваше с елегантността си всички още с пристигането си на събитието. Направи го, облечена в дълга до земята прозрачна жълта рокля с вълнисти ръкави, яка с волани и загатнато си жълто бельо отдолу. На краката си бе избрала да обуе бели токчета на платформа, а под ръка – миниатюрна зелено-сребриста чанта Louis Vuitton.
Но макар и звездата на музикалната сцена, Дженифър Лопес далеч не е била най-голямата звезда и на вечерта. На благотворителното събитие в подкрепа на Украйна са присъствали и редица известни личности, сред които Леонардо ди Каприо, Джейми Фокс, Май Мъск, Наоми Кембъл, Джаред Лето, Ванеса Хъджънс и др., съобщава Variety.
По време на благотворителната гала е прожектиран и документален филм, описващ подробно работата на УНИЦЕФ в бежанските лагери Заатари и Азрак в Йордания, които приемат сирийски деца и техните семейства.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кара Делевин най-накрая си призна

Кара Делевин винаги е била интересна, провокативна и често странна с държанието си. Доказа ни го още веднъж, когато на музикалните награди на Billboard през май прикова погледите към себе си с опитите си да бъде забавна. И сега вече най-накрая дава обяснение за поведението си. По време на свое […]

Subscribe US Now