Била ли е влюбена в Хю Хефнър последната му съпруга

Изминаха почти седем години от смъртта на Хю Хефнър и сега една от бившите му съпруги – Кристал Хефнър, решава да разкаже малко повече за живота си с основателя на Playboy.
37-годишната Кристал разкрива някои тайни в книгата си Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself. Като за начало казва откъде е вдъхновена първата част от заглавието.
Според нея, преди смъртта си Хефнър ѝ е казал, че когато си отиде от този свят, иска да казва само хубави неща за него. И поне до момента Кристал Хефнър не е споделяла кой знае какви подробности.
Пред People тя казва, че когато през 2008 г. се е запознала с Хю Хефнър, си е мислела, че е достигнала върха. И за да остане там, е правела всичко, което той поиска, а основателят на Playboy е имал доста изисквания към момичетата си.
“Лакът ни за нокти не можеше да бъде нищо друго освен някакъв неутрален цвят, без френски маникюр”, казва Кристал Хефнър. Обеца на пъпа също е било сред забранените от Хю Хефнър неща.
А пък прословутото имение на Playboy може да е изглеждало лъскаво и луксозно отвън, но според Кристал вътре нещата са стояли по друг начин. “Мястото всъщност не се почистваше добре, имаше мухъл и след известно време просто се усещаше като изпуснато и отвратително. Имаше твърде много партита. Беше износено.”
Макар да е била омъжена за Хю, Кристал Хефнър признава, че никога не е била влюбена в него, а през последните години от живота му е влизала в ролята на гледачка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алек Болдуин с ново обвинение в убийство

Повече от две години след трагичния инцидент на снимачната площадка на филма Rust, съдебната сага продължава все така да не намира своя край. Припомняме, че през октомври 2021 г., със зареден реквизитен пистолет актьорът Алек Болдуин стреля и убива операторката Халина Хътчинс и ранява режисьора Джоел Соуза. Раненият, който е […]

Subscribe US Now