Зарязаха Алекс Богданска на чуждо летище, тя изпадна в нервен срив и… ВИДЕО

Алекс Богданска май не обича непредвидени ситуации, особено пък, когато е далеч от родината си и буквално не знае какво може да очаква, и да й се случи.

Моделката, която често пътува по света заради ангажиментите си, свързани с модата, явно не е изживявала до момента нещо подобно като това да бъде зарязана съвсем сама на чуждо и непознато летище, защото ако й се беше случвало, може би щеше да реагира по различен начин. В случая красавицата направо изпаднала в нервен срив.
Алекс Богданска най-накрая призна: Имам мъж до себе си! ВИДЕО
Пътуването на Богданска било до Загреб и било планувано за целия екип на “Армани”, на чието събитие била поканена и родната моделка. Всички трябвало да хванат самолет до Мюнхен, а от там да се прекачат в самолет до София. Първият им самолет закъснял с 1 час, което автоматично направило прекачването на другия самолет почти невъзможно. Все пак обаче, имала някаква, макар и минимална, възможност. 

@benejaamin
Bathing for clean Cuba
♬ الصوت الأصلي – benjamin

Богданска се оказала единствената от групата без ръчен багаж, затова и предложила да изтича до гейта, за да помоли да изчакат останалата част от групата. След като го направила обаче, видяла, че той е празен и осъзнала с неприкрит ужас, че са изпуснали самолета. Секунди по-късно осъзнава и това, че всъщност е объркала 14 и 40 гейт.
Алекс Богданска претърпя автоинцидент, детето й било в колата и…
Този един момент на невнимание коствало 4-часово висене съвсем сама на летището в Мюнхен. Останалите успели да се качат в самолета, а родната моделка признава, че  е щяла да се разплаче от нерви./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Фънки изби рибата: Направих глупост, ожених се и... СНИМКА

Фънки е като цапнат през устата, когато става дума за личния му живот. Не, че за всичко останало не е достатъчно директен, но в случая, както се казва, май е пресолил манджата. Рок музикантът не крие страстта си към личния си автомобил – “Смарт”, който управлява в последните 5 години […]