Снимката по бански, която не очаквахме от Серина Уилямс

В последните години акцентът в живота на Серина Уилямс трайно се измести от кариерата към семейството. 42-годишната тенисистка е щастливо омъжена и майка на две момичета, второто от които роди само преди два месеца. Това обаче не й пречи вече да се върне към тренировките, за да може скоро да се чувствам отново добре в кожата си.
Наскоро Уилямс сподели снимка от личния си фитнес, на която виждаме, че компания й прави по-голямата й дъщеря Олимпия. А от описанието разбираме, че спортистката си е поставила за цел отново да стегне коремните си мускули след двете раждания.
Дали за собствена мотивация или по някаква друга причина, Серина публикува като стори в профила си в Instagram и своя стара снимка по бански и отбеляза, че тя е от едно “много по-различно време” от нейния живот – вероятно преди 15-20 години.
Е, да, тенис звездата със сигурност сега не изглежда по този начин, но пък има привилегията да е майка. А и сме сигурни, че съпругът й Алексис Оханян си я обича и такава.
Спортният дух на Уилямс обаче няма да й даде мира, докато не влезе отново в най-добрата възможна форма. А тогава може да се престраши да публикува и актуална снимка по бански.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Живот през стъклен параван - какво е ежедневието на Брус Уилис

Когато по-рано тази година семейството му съобщи, че Брус Уилис страда от рядка форма на деменция, която се развива прогресивно, почитателите на актьора бяха в шок. Ясно е, че той няма да снима повече филми, но доколко нормално може да продължи живота си? Приятелят му и режисьор Глен Гордън Карън, […]

Subscribe US Now