Живот през стъклен параван – какво е ежедневието на Брус Уилис

Когато по-рано тази година семейството му съобщи, че Брус Уилис страда от рядка форма на деменция, която се развива прогресивно, почитателите на актьора бяха в шок. Ясно е, че той няма да снима повече филми, но доколко нормално може да продължи живота си?
Приятелят му и режисьор Глен Гордън Карън, с когото 68-годишният актьор е работил по популярния през 80-те сериал “Агенция Синя луна”, разказва подробности за това как е Уилис в интервю за The Post.
Карън казва, че след диагнозата се опитва да го посещава по веднъж на месец. “Не съм толкова добър в това, но пробвам да говоря с него, както и със съпругата му. Опитвам се да остана част от живота му.”
Режисьорът допълва, че има нещо много шокиращо в болестта на актьора. “Ако някога сте прекарвали време с Брус Уилис, знаете, че няма човек с по-голямо желание за живот от него. Той обожаваше живота, събуждаше се всяка сутрин и се опитваше да го живее на пълни обороти. Сега сякаш го наблюдава през стъклен параван.”
Глен Гордън Карън допълва, че Уилис е бил запален читател и отделял много време на книгите. “Сега не чете. Всички тези езикови умения са му отнети, но все още си остава Брус.”
Режисьорът казва още, че “Агенция Синя луна” вече е качен за стриймване в платформата Hulu. “Знам, че той е много щастлив, че сериалът ще е достъпен за хората, нищо че не може да ми го каже.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ужас: Гатьо оцелял под дъжд от куршуми, пленили го талибани и...

Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от “Игри на волята”, набързо се превърна в един от най-коментираните участници от този сезон на риалити формата. 41-годишният пловдивчанин първо предизвика серия от подигравки заради някои свои действия, а след това натрупа точки с откровеност и естествено поведение. Като командос в Кербала и Дивания, на няколко […]

Живот през стъклен параван – какво е ежедневието на Брус Уилис

Когато по-рано тази година семейството му съобщи, че Брус Уилис страда от рядка форма на деменция, която се развива прогресивно, почитателите на актьора бяха в шок. Ясно е, че той няма да снима повече филми, но доколко нормално може да продължи живота си?
Приятелят му и режисьор Глен Гордън Карън, с когото 68-годишният актьор е работил по популярния през 80-те сериал “Агенция Синя луна”, разказва подробности за това как е Уилис в ново интервю за The Post.
Карън казва, че след диагнозата се опитва по веднъж на месец да го посещава. “Не съм толкова добър в това, но пробвам да говоря с него, както и със съпругата му. Опитвам се да остана част от живота му.”
Режисьорът допълва, че има нещо много шокиращо в болестта на актьора. “Ако някога сте прекарвали време с Брус Уилис знаете, че няма човек с по-голямо желание за живот от него. Той обожаваше живота, събуждаше се всяка сутрин и се опитваше да го живее на пълни обороти. Сега сякаш го наблюдава през стъклен параван.”
Глен Гордън Карън допълва, че Уилис е бил запален читател и отделял много време на книгите. “Сега не чете. Всички тези езикови умения са му отнети, но все още си остава Брус.” Режисьорът съобщава още, че “Агенция Синя луна” вече е качен за стриймване в платформата Hulu. “Знам, че той е много щастлив, че сериалът ще е достъпен за хората, макар че не може да ми го каже.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Ози и Шарън Озбърн планират самоубийство

Ози Озбърн и съпругата му никога не са странели от скандала, и провокативното поведение. Както и от това открито да говорят за личния си живот, семейството и плановете си за бъдещето. А тези на Ози и Шарън определено са доста… демонични. В скорошен епизод на подкаста на семейство Озбърн The […]