Родна инфлуенсърка изплаши със силикона си! Циците й започват от подмишниците СНИМКА 18+

Една снимка от столична дискотека набира все по-голяма популярност в социалните мрежи. Много хора споделят кадъра и пишат подигравателни коментари.

На снимката е популярната Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, която е извадила на показ силиконовите си гърди. Виждали сме и друг път изкуствени гърди, но този път напористата инфлуенсърка ни остави без дъх от нескопосано поставени импланти. 
Ивка се е снимала с весела компания в мрежата, а тя на преден план е изпъчила изкуствения си бюст. Хората се хванаха за главата от непрофесионалната работа на нейния пластичен хирург. Двете топки на брюнетката са стигнали почти до шията й, а началото си водят от подмишниците. 

“Такова огромно разстояние между гърди не сме виждали. През годините е имало и други окепазени звезди, но тази бие всички рекорди. Явно не е имала достатъчно пари и се е доверила на некадърник. Потресаваща гледка”, гласи един от коментарите. 
“Как може подобно нещо да се взема за някаква. “Игри на волята” се изложиха брутално с нея, като я взеха да им води подкаста. Нея ще я запомня с интервюто й как мъжете й свършвали на лицето и цялата се мажела в сперма. За такива трябва арест”, гневи се друг потребител в мрежата. Но Ивка е готова на всичко, за да се измъкне от малкия град и да стане известна. Няма значение по какъв начин и на каква цена. Мечтата на всяко провинциално момиче, което няма гънки в мозъка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кои са най-влиятелните личности през последното десетилетие

Всяка година списание Time избира своя Личност на годината. Това може да бъде индивид, група или дори обект, който е повлиял дълбоко на света през последната година. Отличието не е чест или одобрение, а признание за фигура, която “е повлияла най-много на новините и живота ни, за добро или лошо, и […]

Subscribe US Now