Детската мечта, която Михаела Филева сбъдна

Михаела Филева е от младите звездни на родната музикална сцена, която от години доказва, че с труд и постоянство всичко се постига. Именно така успя да стане едно от най-популярните имена. А освен за работа, успява да намери време и за любимите си занимания. Едно от тях е да пътува по света.
Вчера, 29 април, певицата се похвали, че е успяла да сбъдне една своя детска мечта – да посети Колумбия. Заслужената почивка за нея идва след няколко “доста щури в работен смисъл” седмици, пред които е спяла само по 3-4 часа на нощ, за да успее с всичко. Изрази и нетърпението си да изненада своите фенове с новите неща, които е подготвила.
Но в годините, в които е в музикалния бизнес, се е научила, че за да не прегаря е необходимо периодично да презарежда батериите, да има баланс между личното и професионалното.
А сега след поредния натоварен период е дошло “заслуженото поемане на дъх” – този път под формата на мечтаното пътуване. И е убедена, че да си офлайн е новото измерение на лукса.
На снимките, които Михаела Филева сподели в социалните мрежи, виждаме две големи туристически раници, което най-вероятно значи, че компанията в това приключение на хиляди километри от дома ще й прави нейната половинка. А ние се надяваме да не бъде през цялото време в Колумбия офлайн и да ни сподели най-впечатляващите моменти в “люлката на магическия реализъм”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гал Гадот на 39

Днес, 30 април, рожден ден празнува израелската актриса и модел, Гал Гадот.  Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now