Прея има с какво да се похвали

Изминалата 2022 г. завърши по страхотен начин за Прея след като самата тя обяви в профилите си в социалните мрежи, че вече е сгодена.
Новата 2023 г. също започва по прекрасен начин за изпълнителката. Е, може и вече да не е част от “Шоуто на Николаос Цитиридис”, но пред нея има много нови предизвикателства и мечти за сбъдване. А една от тях вече е маркирана като изпълнена.
От профила на Прея в Instagram разбираме, че тя е дала своя принос в сборника “Виж сега, моето момиче”. Той е издаден от Пощенска кутия за приказки и в него са включени разкази на 19 жени, сблъскали се, по един или друг начин, със стигмите в обществото спрямо жените.
Освен Прея, сред авторките на истории са Гери Турийска, Мила Роберт, Ваня Щерева, Станислава Армутлиева и участничката във втория сезон на “Ергенът” Пам Велидис.
В Instgram Прея написа, че тази година ѝ се случват само “мега яки неща”, за които е много благодарна. “Защото понякога нямаш нужда от съвети, имаш нужда просто да разбереш, че и на някой друг му е било тъпо.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт и Уилям отново привличат вниманието

Докато подкрепата за крал Чарлз е спорна, а подготвящите коронацията му да трябва да се сблъскат с редица спънки, симпатиите към принц Уилям и Кейт Мидълтън продължават да са същите. Каквото и да правят двамата, поданиците им са щастливи. Двамата присъстваха на службата по случай традиционния Ден на Общността на […]