София Ричи стана майка за първи път

Съвсем в началото на годината София Ричи – най-малката дъщеря на Лайнъл Ричи, разкри, че ще става майка. През януари в Instagram профила си тя публикува черно-бяла снимка, на която бе обгърнала вече наедрялото си коремче.
Щастливата новина за модела и съпругът ѝ Елиът Грейндж, с когото сключиха брак миналия април, бе придружена с цяла фотосесия и интервю във Vogue.
Пред списанието 25-годишната София Ричи сподели, че през последните шест месеца, откакто е бременна, е научила повече, отколкото през целия си живот. В интервюто си тя издаде и защо е решила известно време да не разкрива публично, че ще става майка.
“Бременността е наистина страшна и всеки иска да се предпази. Не знаех, че има толкова много етапи, през които трябва да се премине, и толкова много изпитания, през които трябва да се премине. За мен беше наистина важно да защитим психичното си здраве и нашето пространство като двойка.”
Въпреки че по време на бременността си София Ричи не споделяше много подробности и не качваше често в социалните си мрежи, с последния си пост в Instagram е разкрила, че само преди броени дни е родила.
Щастливата майка е споделила черно-бяла снимка, на която се виждат малките крачета на новороденото, обгърнати от ръцете на родителите. От описанието към кадъра пък разбираме, че първото дете на София Ричи и Елиът Грейндж е момиченце, което носи името Елоиз Саманта Грейндж. Бебето се е родило на 20 май, понеделник.
“Най-хубавият ден в живота ми”, е написала София Ричи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кан не е само цветя и рози - най-зле облечените знаменитости на фестивала

Филмовият фестивал в Кан е най-бляскавото кино събитие в Европа от десетилетия. Стотици знаменитости минават по червения килим на булевард “Кроазет”, дошли да покажат не само новите си филми, но и впечатляващи тоалети. Пропуски в последното обаче винаги има, дали заради прекалено старание да бъдат интересни или заради липса на […]

Subscribe US Now