Колко кубика силикон има във “Фермата”? СНИМКИ 18+

Откакто са във “Фермата”, жените не спират да се разхождат по бански, а мъжете – да зяпат напращелите им гърди. Докато някои само гледат, други се опитват да изчислят колко точно е силиконът в стопанството.

Според сметките на пчеларя Яни и на приключенеца Митко Гуспата, общото количество възлиза на 1000-1500 кубика. Безпогрешният окомер на риалити героите показа, че с най-много “добавки” са домакинята Аксения и миската Симона – с по около 400 кубика всяка.
Жените във “Фермата”шокираха: Майчинството е ад! СНИМКИ

“И Камелия ми призна, че има, ама само 150 кубика”, обясни Яни. Гуспата пък пунктуално отбеляза, че рускинята Альона също е от отбора на силиконките.
Ето коя е най-мразената жена във “Фермата” СНИМКА
Жените с импланти обаче не са единствените, които хващат окото. Яни не крие възхищението си към гимнастичката Валерия, която няма подобрения. “Тя е естествена и натурална, от това по-хубаво няма!”, заяви той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Фики Стораро шокира! Напълнял е драстично! ВИДЕО

Фики Стораро може и да е вдъхновение за мнозина по отношение на атлетизма си, но е факт, че явно и той има периоди, в които много се отпуска и натрупва излишни килограми. Този период за него явно е такъв или поне за това свидетелства скорошно негово участие. Феновете на поп […]

Subscribe US Now