Натали Портман – сама и захвърлила брачната халка

Явно проблемите в семейния живот на Натали Портман се задълбочават. Преди три дни, в петък, актрисата беше забелязана сама в австралийския град Сидни, при това без брачен пръстен на ръката си.
Това се случва близо два месеца след като във френското издание Voici се появи репортаж, в който се твърдеше, че Бенжамен Милпие, с когото Натали е заедно овече от десет години, е имал извънбрачна връзка. До момента Портман запазва мълчание по темата и макар източник, близък до съпрузите да твърди, че правят всичко възможно да запазят семейството в името на децата, явно на актрисата е трудно да прости.
А най-показателно от всичко е фактът, че именно в петък се навършиха 11 години от сватбата на 42-годишната Натали и 46-годишния Милпие, пише People.
Посещението на Натали Портман в Сидни е в подкрепа на отбора Angel City FC от Националната женска футболна лига, на който тя е съосновател.
В петъчната среща, която се проведе в емблематичната опера в Сидни участие взе самата Портман заедно другите съоснователки на отбора, както и “100 лидери от спорта, технологиите, развлеченията и бизнеса”. Те обсъждаха развитието на женския футбол, равнопоставеността в спорта и проблемите на жените като цяло.
Събитието се провежда докато Австралия и Нова Зеландия са съвместни домакини на Световното първенство по футбол за жени, 2023 г.
Световната премиера на следващия филм на Натали Портман – “May December” се състоя на филмовия фестивал в Кан през май. Продукцията предстои да бъде представена и на фестивала в Ню Йорк през септември, след което ще бъде пуснат по кината и ще се излъчва по Netflix.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дара нажежи страстите с доста секси СНИМКИ 18+

Тийнсензацията Дара реши да зарадва феновете си от мъжки пол като се пусне в мрежата по бански. Секси кадрите веднага приковават погледите, тъй като плажното облекло на певицата е доста изрязано и открива всички нейни интимни части.  Провокативните снимки са направени в басейн в Барселона, където Дара пътува за концерта […]

Subscribe US Now