Когато Матю Пери си е падал по Дженифър Анистън

Освен първите по-обрани думи на петимата актьори от “Приятели” след смъртта на Матю Пери, очакваме от тях да кажат малко повече за това как се чувстват след загубата на колегата си.
В това време обаче все по-интересни стават нещата, които Матю Пери е описал в мемоарите си “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”. Като например за увлечението, което е имал по Дженифър Анистън.
В книгата си актьорът пише, че се е запознал с Анистън около три години преди началото на “Приятели” чрез общи познати и веднага си е паднал по нея. “И усетих, че тя също е заинтригувана – може би щеше да излезе нещо.”
Но в крайна сметка усещанията на Матю Пери са се оказали грешни, защото малко по-късно Дженифър Анистън е дала да се разбере по доста деликатен начин, че между тях не може да има нищо.
Актьорът пояснява, че е прибързал и се е обадил на актрисата, за да ѝ се похвали, че си е уредил две роли в един ден. Нещо, което той смята, че го е издало колко хлътнал е бил по нея. Дори я е поканил да излязат на среща.
Анистън обаче му е отказала, но му казала, че би се радвала, ако си останат приятели. А увлечението му по актрисата продължава и дори след началото на снимките на “Приятели”, като се се чувствали неудобно в началото, когато е трябвало да комуникират извън сценария на сериала.
Но с времето чувствата на Матю Пери са отминали главно заради липсата на какъвто и да било интерес от страна на Дженифър Анистън, пише New York Post.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как се справя принц Уилям без Кейт Мидълтън

Макар и без Кейт Мидълтън, Уилям видимо се забавляваше по време на престоя си в Сингапур. Принцът е там по повод връчването на еко наградите Earthshot, а за първа година от създаването им те се радват на цяла седмица, посветена на тях. Снощи, 7 ноември, беше и церемонията по награждаването […]

Subscribe US Now