Защо Брадли Купър не се притеснява да ходи гол вкъщи (и държи вратата на тоалетната отворена)

За Брадли Купър със сигурност можем да кажем, че не е обикновен татко и че определено е щастлив в ролята си на такъв.
В последния епизод от подкаста Armchair Expert актьорът издава, че бащинството го е насочило към един по-различен път в живота.
“Честно казано, не съм сигурен, че щях да съм жив, ако не бях баща”, признава Брадли Купър, който никога не е криел за борбата със зависимостите си. Сега обаче фокусът му е да осигури най-доброто детство за шестгодишната си дъщеря Леа, която има от бившата си Ирина Шейк.
“Искам тя да има възможно най-стабилната основа. Мисля и как отношенията с дъщеря ми влияят върху предстоящото ѝ израстване”, допълва актьорът.
По-нататък в подкаста той споделя, че когато дъщеря му е при него в дома му, е малко трудно да се намери уединение.
“Става дума за нещо като докато аз съм на тоалетната, тя е във ваната”, казва Брадли Купър.
След като пък водещият Дакс Шепард издава, че заедно със съпругата си Кристен Бел не се притесняват да са голи през цялото време из къщата си, актьорът отвръща, че общо взето и при него е така. А причината за това е, че Брадли Купър просто е израснал с баща, на когото също изобщо не му е било неудобно да е гол у дома.
Освен това актьорът споделя и че държи вратата на банята отворена вкъщи. Но това вече не е нещо, наследено от баща му. А е навик, който е придобил след години, прекарани в тесни пространства в Ню Йорк.
“Ваната, тоалетната и леглото са в едно и също пространство”, казва иронично Брадли Купър. “Изкачваш се по стълбите и всичко е на един етаж”, допълва той.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Оливия Уайлд остави малко на въображението

Седмицата на модата в Париж официално започна и знаменитостите се насочват към града на любовта в най-добрата си форма. Преди броени дни Saint Laurent дебютира с колекцията си есен/зима 2024-2025 г. пред осеян със звезди първи ред. На бляскавото ревю присъстваха Зоуи Кравиц, Натали Портман и Оливия Уайлд, последната от […]

Subscribe US Now