Когато Гуинет Полтроу е без горнище край басейна

Гуинет Полтроу е от активните в Instagram знаменитости, където можем да проследим както работата ѝ за Goop – компанията, на която е главен изпълнителен директор, така и моменти от личния ѝ живот.
А с последния си пост актрисата още веднъж ни доказва, че обича да е провокативна. Е, тя и преди е качвала снимки, с които оставя малко на въображението, затова и поредната не ни изненадва.
На селфито Гуинет Полтроу очевидно е без горнище, като прикрива гърдите си с ръцете, с които държи телефона, за да снима. Компания на шезлонга край басейна ѝ прави съпругът ѝ Брад Фалчук.
На първия от седемте кадъра актрисата освен без горнище, е и без грим. Въпреки това обаче не е пропуснала да добави аксесоари към “голата” си визия – колие с медальон и кафяви слънчеви очила.
От останалите шест снимки става ясно, че Гуинет Полтроу и семейството ѝ са били на почивка в Италия, където са се наслаждавали на хубавото време и вкусната храна.
Разбира се, не са пропуснали и кафето. На предпоследния кадър виждаме 17-годишния ѝ син Моузес (който е от бившия ѝ съпруг Крис Мартин), който отпива от чаша кафе. От E! News научаваме, че момчето и майка му са присъствали също и на концерт на Coldplay, групата на Крис Мартин, в Милано.
Моузес, синът на Гуинет Полтроу, отпразнува 17-ия си рожден ден през април. С тяхна обща снимка в Instagram актрисата отбеляза повода, като в описанието написа, че момчето ѝ е “най-изключителното, мило, любящо човешко същество”.
Гуинет Полтроу и Крис Мартин имат и друго дете – 19-годишната Епъл Мартин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поводът, заради който Алек Болдуин подари на съпругата си стоманена шпатула

Преди броени дни Алек и Хилария Болдуин отбелязаха вълнуващ семеен празник – 11-ата годишнина от сватбения си ден. Щастливата двойка, която има седем деца, отдаде почит един на друг по повода, споделяйки симпатични, странни и доста лични публикации в Instagram. 65-годишният актьор сподели снимка на метална шпатула. Това е подаръкът […]

Subscribe US Now