Ева Мендес опроверга всички

За последен път видяхме Ева Мендес във филм преди осем години. Това се случи през 2014 г. в “Изгубената река” – режисьорският дебют на съпруга й Райън Гослинг. Оттогава лицето й изчезна от екрана. Появи се само като глас през 2021 г. в австралийския анимационен сериал Bluey. И толкова.
За тези осем години Ева Мендес реши да се отдаде на семейството и собствените си бизнес начинания. Двамата с Райън Гослинг имат две дъщери – Есмерелда (8 г.) и Амада (6 г.).
За решението ѝ да остане у дома влияние оказва и липсата на добри проекти, в които да участва. “Не бях впечатлена от стереотипните роли, които ми предлагаха по онова време. Особено след работата ми в “Изгубената река” който беше проект-мечта.”

Естествено, липсата й на екран се превърна и в повод да се започне да се говори, че актрисата е решила да се оттегли от киното окончателно, пише Yahoo. Очевидно, истината е съвсем друга. Каква точно – дойде време да разберем от самата Ева Мендес.
Актрисата публикува кратко видео, с монтирани заглавия от различни сайтове, според които се отказва от актьорската професия и излиза в пенсия. А така самата тя опровергава всички тези твърдения.
“Никога няма да спра да играя”, пише Мендес, като уточнява, че е искала да бъде вкъщи с бебетата си. За щастие, другите й бизнес начинания са й дали възможността да направи. Нещо, което актьорството не би ѝ позволило.

Разбира се, Ева Мендес си дава сметка, че след като вече е майка, има роли в киното, които не би приела да изиграе. Това тя заяви още през май тази година в предаването The View. Но пък е отворена към всякакви роли, стига историята и сценарият да са интригуващи, и да не са свързани с насилие или секс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой продължава да тъгува за кралицата

Покойната Елизабет Втора няколко пъти е давала да се разбере, че ако не беше кралица на Великобритания, би се занимава почти изцяло с отглеждане, развъждане и яздене на коне. Затова и по време на церемонията по погребението й те имаха съществена роля. Милиони хора се разчувстваха от момента, в който […]

Subscribe US Now