Условието, което Чарлз постави на Хари, за да се срещне с него

Принц Хари е в родината си от вчера, 7 май. Днес той се срещна с представители на фондацията Invictus, заедно с която организира игрите за ветерани Invictus Games. Именно по случай десетата им годишнина принцът е в Лондон.
Тази вечер той ще присъства на тържествена служба в катедралата “Сейнт Пол”. По същото време крал Чарлз е организирал първото градинско парти за годината в двора на Бъкингамския дворец.
Именно това е посочено като причина баща и син да нямат време да се срещнат по време на престоя на Хари в Лондон. Неофициалната причина обаче е друга. Източници на Daily Express твърдят, че Чарлз е поставил условия съпругата му Камила на присъства на срещата със сина му.
Според информацията, Бъкингамският дворец и пиар щабът на семейство Съсекс са обсъждали два варианта за срещата – единият е тя да се състои тази вечер в дома на Чарлз и Камила в Лондон Кларънс Хаус, а другият – да бъде утре сутрин, 9 май.
В крайна сметка още вчера обаче представители на принц Хари потвърдиха, че среща няма да има заради “натоварения график” на крал Чарлз. Освен че програмата му се планира месеци напред, кралят все още е в процес на лечение на рак и трябва да бъде внимателен с ангажиментите си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Може ли да диша и защо й е този пуловер - въпросите, които Ким Кардашиян предизвика след MET Gala 2024

Ким Кардашиян е от звездите, които винаги искат да бъдат различни, да се открояват, да бъдат център на вниманието, където и да се появят. А MET Gala е страхотна възможност да покаже най-екстравагантното от себе си и тя, разбира се, не я пропуска. И ето че и сега, дори няколко […]

Subscribe US Now