И adidas се отказа от Кание Уест

Кание Уест определено не може да издържи много време, без да се забърка в някоя нова неприятност, която да му донесе проблеми. Той просто обича хората да говорят за него.
След като епизодът с негово участие в “Разговори в бръснарницата” няма да бъде излъчен от The Hollywood Reporter разбираме, че рапърът е понесъл нов удар. Adidas са взели решението да прекратят отношенията си с него.
В резултат на това договорът на Кание Уест с компанията е бил прекратен и плащанията към него ще бъдат спрени. Също така спряно ще бъде и производството на брандираните обувки Yeezy, които също са част от партньорството им.
Причина за крайното решение на adidas са поредицата от антисемитски изказвания на Уест в различни интервюта през последните седмици. От компанията твърдят, че не толерират подобни изказвания, защото те са в разрез с възгледите им.
Разбира се, това им решение ще има своята цена, която според adidas ще бъдат загуби в размер на 250 милиона евро. Миналия месец и мениджърската компанията CAA също прекратиха работата си с Кание Уест заради антисемитските му изказвания. MRC пък замразиха документален филм за рапъра, който е бил напълно завършен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралската особа, която облече българска рокля

Кейт Мидълтън определено е образец за класа в облеклото, докато Меган Маркъл внесе своеобразна американска елегантност в стила на английския кралски двор. Има обаче и други роднини на кралското семейството, които се вълнуват от мода. Като лейди Амелия Уиндзор – трета братовчедка на принц Уилям и принц Хари по бащина […]