Това ли е новата половинка на Башар Рахал

През юни 2023 г. беше премиерата на постановката “Отблизо”, базирана на едноименния филм от 2004 г. с участието на Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен, създаден по едноименната пиеса на Патрик Марбър. 
В четирите главни роли на представлението у нас влизат актьорите Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и Любомира Башева.
Историята в постановката проследява дванадесет любовни епизода от живота на две жени и двама мъже, които ги свързват страстта и привличането. Отдалеч копнежът им по любовта и щастието изглежда красив, трепетен и романтичен, но отблизо може да се окаже жестоко занимание.
“Отблизо” поставя доста лични въпроси, включително за това дали е възможно да съществуват любовен четириъгълник, безрезервна любов и мъжка солидарност.
След премиерата ѝ в “Theatro отсам канала”, постановката премина през няколко града и по всичко личи, че някои от актьорите в любовния четириъгълник в нея са пренесли любовта си извън театралната сцена. Говорим за Башар Рахал и Любомира Башева. 
Подозрения за връзката им се породиха след техен общ кадър, заснет в Лисабон, на който двамата са прегърнати, като към него Башар е поставил единствено емотикон сърце.
Самата Любомира, която стана популярна най-вече с ролята си в сериала “Откраднат живот”, също сподели серия от кадри в красивия португалски град, но без такива, на които позира с Рахал. Както отбелязаха много от последователите на Башар Рахал в социлните мрежи, двамата са страхотна двойка. 
Преди връзката си с 27-годишната Башева, 49-годишният Башар имаше дългогодишна връзка с модела и актриса Райна Караянева. Любомира на свой ред също беше обвързана, като имаше връзка с колегата си Стелиан Радев.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изневерила ли е Жизел Бюндхен на Том Брейди

Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди финализираха развода си още през октомври 2022 г. моделът едва наскоро започна да говори по-открито за промените, които са ѝ се случили оттогава, включително и в личния ѝ живот. В свое интервю по-рано този месец тя сподели, че двете ѝ деца остават нейн […]

Subscribe US Now