Колко сериозна е връзката на Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Pussy Island е специален проект за Зоуи Кравиц. Не само защото в предстоящия филм за първи път ще е на режисьорския стол, а и защото той е и мястото, където се запознава с Чанинг Тейтъм. А очевидно, това запознанство може да се окаже значимо и за него, и за нея.
Двамата се срещат по време на кастинга за главната роля. И подобно на много други известни двойки, започнали връзката си на снимачната площадка, Чанинг и Зоуи не правят изключение. И въпреки че двамата правят всичко възможно, за да запазят отношенията си далеч от светлината на прожекторите, усилия им май само ги сближават още повече.
След месеци на спекулации около имената им, източник на HollywoodLife разкрива, че отношенията им търпят развитие. “Нещата между тях са много сериозни и са наистина щастливи”, обяснява той.
“Влюбени са и прекарват заедно възможно най-много от свободното си време. Някои може да смятат, че няма да запазят дълго отношенията си, но те имат много повече общи неща, отколкото бихме си помислили.”
Източникът на HollywoodLife уточнява, че Чанинг Тейтъм и Заоу Кравиц са фокусирани върху кариерата си и са “много по-земни”, отколкото феновете биха очаквали от такива холивудски звезди.
По думите му, и двамата не си падат много по нощния живот и купоните, като най-много обичат да прекарват времето си сами вкъщи и просто да си почиват с хубав филм. Всичките им близки смятат, че са идеални един за друг и със сигурност, освен като партньори, се държат като най-добри приятели.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кои са големите мачовци във "Фермата" СНИМКИ

Вече е ясно кои са алфа мъжкарите в новия сезон на „Фермата“. Двама високи, силни и самоуверени участници рязко изпъкнаха сред конкурентите си. Баскетболистът Радо и хандбалистът Калин събраха очите на останалите претенденти за славата, след като надуха мускули, доплаваха със сал на брега на язовир Диканя и слязоха в […]

Subscribe US Now