Бомба: Лъсна с каква тлъста сума Фънки дере Халваджиян за “Капките”

Димитър Рачков направи огромно разкритие по време на предаването „Като две капки вода“. Водещият без свян реши в момент на афект да признае каква е сумата, за която се е спазарил Фънки да журира в предаването „Като две капки вода“.

Крисия разплака всички с това, което направи след смъртта на баща й СНИМКИ
Всъщност преди време подобно разкритие направи и Краси Радков, който си призна каква е заплатата му при Слави Трифонов като комик.
Тази вечер обаче бомбата дойде от колегата му Рачков, който подпука журито за това колко е алчен и как изстисква до последно продуцентът на едно от любимите риалити предавания в родния ефир.
Рачков разкри, че Фънки взима 6 бона на лайф. Първоначално думите му прозвучаха доста достоверно, но добавката проясни, че нещата са леко хиперболизирани:
„Даже това е сумата, която взима до първата реклама“, уточни Рачков на Геро. 

Източник: blitz.bg
Next Post

Неузнаваема: Венета от „Ергенът“ лъсна полугола в „Съдби на кръстопът“ ВИДЕО

Венета, която нашумя покрай участието си в риалитито „Ергенът“, всъщност вече е позната от малкия екран. Скандалната Габи от “Ергенът” лъсна по голо дупе, ето къде СНИМКИ Никой обаче не се е досетил за това, защото при предната си изява дупничанката няма абсолютно нищо общо с визията си в момента. […]