Venci Venc се развежда – какви са причините

Всяка една двойка преминава през трудни моменти и периоди, от които се опитва да излезе. Понякога обаче това не се получава и единственият изход е краят на връзката.
Оказва се, че точно това се е случило и с брака на Venci Venc и съпругата му Мая. В интервю за Мариян Станков – Мон Дьо пред NOVA рапърът разкри, че е в процес на развод с половинката си, от която има син Ноа.
В интервюто той пояснява, че двамата са разделени от около три месеца. Venci Venc казва, че след раждането на сина им нещата в отношенията им много са се променили. “Преди три години реших да подаря себе си, сърцето си, времето си, вниманието си на едно човешко същество. В момента ме хващаш в момент, в който с това човешко същество сме на двата полюса и сме от онези хора, които си казват, че си крещят, защото душите им са прекалено далече една от друга.”
Като причините за това са комплексни. “Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим.”
Venci Venc допълва, че съпругата му го е ревнувала и от работата, и от жените, които среща покрай нея. Проблем са били дори видеоклиповете към песните им. Като например този на “Призрак”, в който участие има Диляна Попова. 
“С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството ѝ. Тя не можа да го разбере заради страховете си.” Последно изречение между двамата не е имало, защото все още тече комуникация, но става ясно, че Venci Venc не е виждал сина си от известно време, защото не бива допускан до него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тежките последствия за Деми Ловато след свръхдозата

За битката на Деми Ловато със зависимостта към наркотиците не се знае отскоро. Пет години изминаха откакто певицата почти загуби живота си след приета свръхдоза. Сега обаче е чиста, въпреки че пристрастяването не я оставя без последици. В епизод от подкаста Andy Cohen Live Деми Ловато за пореден път говори открито […]

Subscribe US Now