Болен ли е от сифилис Доналд Тръмп

Бившият президент Доналд Тръмп беше сниман преди броени дни да напуска апартамента си в Манхатън. От направените кадри обаче се виждат червени петна, наподобяващи мехури на дясната му ръка, предизвиквайки масови спекулации относно причината.
Петната се забелязват на десния показалец, палеца и горната част на дланта на Тръмп, докато той маха на камерите, когато напуска резиденцията си на Пето авеню за последния си процес, но часове по-късно са изчезнали от снимки и видеоклипове, на които той жестикулира на предизборен митинг в Ню Хемпшир.
Въпросните червени петна на Доналд Тръмп се превърнаха в забележителна тема за разговори сред политиците, като мнозина гадаеха дали не са симптом на полово предаваната болест сифилис.
Според Джеймс Карвил, който е работил за Клинтън, Тръмп наистина е болен от сифилис. Говорейки за Politicon, бившият съветник оправдава думите си с обяснението, че сифилисът е инфекция, предавана по полов път, която най-често се характеризира именно с наличието на подобни кожни прояви.
Въпреки че петната може да приличат на рани от сифилис, за момента няма реални доказателства, че Доналд Тръмп има болестта, пише Forbes.
Междувременно  Мелания, Доналд и Барън Тръмп се събраха в Палм Бийч в четвъртък, 18 януари, за да си спомнят живота на майката на Мелания, Амалия Кнаус, която почина на 78-годишна възраст по-рано този месец.
Семейство Тръмп бяха забелязани да влизат в църквата Bethesda край морето, където се проведе погребението, заедно с Виктор Кнаус, бащата на Мелания и съпругът на покойната Амалия.
На погребението присъстваха и две от децата на бившия президент от предишни бракове: Тифани Тръмп и Иванка Тръмп, като Иванка беше в компанията на съпруга си Джаред Къшнър.
Амалия Кнаус, която е дългогодишен дизайнер, е човекът, който въвежда дъщеря си Мелания Тръмп в модата в малък град в Словения. В надгробна реч, произнесена в четвъртък сутринта, според Associated Press, бившата първа дама казва за майка си: “В нейно присъствие светът сякаш блестеше от сияние и радост. Нашата връзка беше неразрушима.”
На друго място в речта 53-годишната Мелания нарича майка си “лъч светлина в най-мрачните дни” и говори за техните невероятни разговори. Амалия живееше в частния курорт Мар-а-Лаго на Тръмп, откакто двойката напусна Белия дом през 2021 г.
“Почивай в мир, любима моя майко”, завършва речта си Мелания. AP съобщава, че Мелания е докоснала пръсти до устните си и ги е поставила върху ковчега на Амалия, след като е приключила надгробната реч.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джейн Сиймур за секса на 72

Джейн Сиймур не само изглежда страхотно за своите 72 години, а отскоро и е влюбена като тинейджърка, което й помага още повече да поддържа младежкото си излъчване. След редица любовни провали през годините актрисата намери щастието в лицето на година по-големия от нея Джон Замбети и не се притеснява да говори […]

Subscribe US Now