Дуа Липа с още една секси визия

В песента си “Sweetest Pie” Дуа Липа пее: “Никога не сме били в рая”. Е, разбира се, права e. Тъй вярно – в рая никога не сме били. Но предполагаме, че ангелите там горе изглеждат точно като Дуа.
Последно тя прикова погледите ни към себе си, когато ни показа как изпраща лятото – с много настроение и горещи визии по бански. Вече обаче е време да помахаме за сбогом на оскъдното облекло и да извадим от гардероба нещо не толкова разголено и по-есенно.
Пример ни дава самата Дуа Липа, която ни напомня, че е септември, докато отново привлича вниманието ни с поредната си секси визия.
В един от последните си постове тя качва серия от свои снимки, на които за пореден път изглежда зашеметяващо в облеклото си. Роклята, която Дуа носи, е от новата колекция на британския дизайнер Суприя Лил и очертава изящно формите ѝ и ѝ придава още по-женствено и сексапилно излъчване. Роклята е в изкусителен шоколадово-кафяв цвят, със средна дължина, цепка на бедрата и изрязани части, които се заиграват с въображението ни.
Дуа Липа явно е решила да остави визията си по-минималистична – с аксесоар, който е подбрала внимателно. Изборът ѝ, разбира се, не разочарова. И тук не става дума за някое блестящо бижу, а за… чорапогащник.
Точно така – певицата не се е поколебала да спази модното правило по-къса рокля да не се носи на боси крака. И дори и да ни се струва като старомодно съчетание, то е безгрешно изпълнено. Чорапогащникът е също в кафяв тон като роклята и чудесно допълва цялостния тоалет, който се получил хем свеж, хем есенен, че и даже и игриво предизвикателен, пише Seventeen.
Точно така, както на Дуа Липа ѝ харесва да изглежда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво събра Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Празниците винаги са повод приятелите ни да ни дойдат на гости, а роднините ни от близо и далеч да пристигат за големия ден. Дали става въпрос за сватба, рожден ден или годишнина от паметно събитие – важното е семейството да бъде заедно. Патрик Шварценегер духна свещичките на тортата по случай […]