Крис Евънс най-после го направи (но тайно)

Крис Евънс е един от обичаните и харесваните актьори в Америка, но и не само, разбира се. Ето защо е напълно логично хората да се любопитно какво се случва около личния му живот.
Самият той е заявявал, че търси жената на живота си и когато я намери всички ще разберем. Е, явно това се е случило, защото Евънс вече е женен мъж.
През уикенда на тайна церемония актьорът се е оженил за Алба Баптиста в Масачузетс. Според Page Six, церемонията се е състояла в частно имение е гостите са били накарани да подпишат споразумение за неразгласяване. Също така им е било забранено да използват мобилните си телефони.
За връзката им се разбра през миналия ноември, но близки до Крис Евънс твърдят, че всъщност двамата са двойка от повече от година. Към момента малко други детайли около сватбата са известни.
Не знаем броят на гостите, но пък от People твърдят, че на церемонията са присъствали Робърт Дауни Джуниър, Крис Хемсуърт, Емили Блънт и Джон Кразински. До този извод стигат, защото всички те, заедно със съпругите си, са били заснети в хотел в Бостън, в близост до мястото, където се е състояла сватбата на Крис Евънс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сгафиха ли Аштън Кътчър и Мила Кунис

Любовната история на Аштън Кътчър и Мила Кунис действително е очарователна, тъй като още години преди да се съберат в реалния живот, изиграват двойка в сериала “Шеметни години”. Именно в него двамата си партнират с актьора Дани Мастърсън, който миналата седмица бе осъден на 30 години затвор по две обвинения […]

Subscribe US Now