Колко близка е Камила с бившият си съпруг

Покрай брака си с крал Чарлз Камила неведнъж бе обект на критики и й трябваха години усилена работа, за да успее да излъска имиджа си и да се хареса поне малко на британците. Докато някои все още я виждат като основната причина принцеса Даяна да не е между живите, други вече са я приели като достойната съпруга на британския монарх.
Но преди да му се врече във вечна вярност, Камила има и друг брак. Тя е омъжена за Андрю Паркър Боулс от 1973 до 1995 г. – двамата имат син Том и дъщеря Лора. Докато са още женени, тя е спрягана за любовница на Чарлз, а той става известен с честите си авантюри с различни жени. И изглежда просто не са били един за друг, както признават и публично след обявяването на развода си.
След края на 22-годишния си брак двамата съпрузи съумяват да запазят повече от добри отношения и така до днес. Бившият съпруг на кралицата бе сред специалните гости на коронацията през май. От около година той има връзка с Ани Робинсън и Камила приветства с радост тази новина, защото иска Андрю да е щастлив.
Бившият военен, който е получавал не едно и две признания от двореца, от дълги години е в кралските среди и присъства на различни събития не просто защото е бивш на настоящата кралица. Още майката на Андрю има близки приятелски отношения с различни лордове и херцози.
Интересна подробност е, че преди да сключи брак с Камила, Андрю Паркър Боулс е имала кратка авантюра с дъщерята на Елизабет Втора принцеса Ан. Но тя е приключила, защото нейната католическа вяра е изисквала да сключат съюз пред бога. След това обаче те също си остават добри приятели.
Камила и Андрю се запознават през 1960 г., а бракът им идва цели 13 години по-късно. Те стават законно семейство под натиска на роднините си и най-вече този на баща й, който оповестява годежа в медиите. А на сватбата присъстват Елизабет Боус-Лайън, Кралицата майка, както и принцеса Ан, припомня Daily Mail.
През 1981 г. пък Андрю Паркър Боулс е сред главните действащи лица на сватбата на Чарлз и Даяна, защото e командир на кавалерията на двореца. Той беше и сред гостите на сватбата на Чарлз и Камила през 2005 г., като тогава беше в брак с Розмари Питман, която почина през 2010 г. от рак.
Определено отношенията на кралица Камила и Андрю Паркър Боулс са интересни през всички тези години, но най-важното е, че двамата са запазили уважението помежду си в името на своите деца и внуци. Двамата винаги могат да разчитат един на друг както за услуга, така да си бъдат морален коректив. И крал Чарлз изглежда няма нищо против.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диана Димитрова шокира с нови разкрития за прокуратурата и Вергов

Актрисата Диана Димитрова заяви, че прокуратурата е отказала да образува досъдебно производство за насилието срещу нея и за обвиненията към актьора Юлиан Вергов в насилие по време на снимките на сериала “Откраднат живот”. В пост във фейсбук профила си Димитрова не е спестила нищо, а думите й тепърва ще предизвикват обществен […]

Subscribe US Now