Какви са отношения в триъгълника Джулия Фокс – Кание Уест – Ким Кардашиян

В триъгълника, заформен от Джулия Фокс, Кание Уест и Ким Кардашиян, винаги е било интересно. Нищо че не е съвсем по класически любовен. И въпреки че рапърът вече не излиза с нито една от двете жени, явно има още какво да се каже за отношенията между тримата.
Джулия Фокс и Кание Уест се събират преди около година, съвсем в началото на 2022 г., навръх Нова година. Те привличаха вниманието основно с това, че докато бяха заедно, се обличаха в един и същи стил доста предизвикателно. Още през февруари обаче се заговори, че са се разделили.
Преди да подаде молба за развод през февруари 2021 г., Ким Кардашиян беше омъжена за Кание Уест почти седем години. Двамата имат четири деца, за които се грижат вече поотделно, тъй като миналият ноември финализираха развода си.
Отношенията между Джулия Фокс и Ким Кардашиян също са интересни. Неотдавна Джулия сподели в свое TikTok видео, че винаги е обичала Ким. През това време риалити звездата се срещаше с Пийт Дейвидсън, а междувременно Джулия Фокс направи разкритието, че е започнала да излиза с Кание Уест, за да отвлече вниманието му от Ким Кардашиян. “Наистина говорехме само за дрехи, за странни идеи и планове за бъдещето”, споделя още тогава Джулия Фокс.
Сега обаче тя разкрива, че не е говорила с Кание Уест вече от около година, пише E! News. В предаването Watch What Happens Live тя за кратко си припомня за връзката с Кание Уест, като споменава само, че наистина е излизала с него едва за около месец. “Дори не мисля, че знае цялото ми име”, добавя още Джулия Фокс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камелия чукна 52, пожела си да има...

Днес поп фолк звездата Камелия празнува своя 52-ви рожден ден. Годините обаче, все по-малко й личат, освен това тя редовно кара по-младите си колежки да се чудят как да печелят същото внимание в социалните мрежи, на което тя се радва от години. Огън момичето на поп фолка, както продължават неслучайно […]

Subscribe US Now