На какво ухае Сидни Суийни

Ако трябва да сме честни, Сидни Суийни ни спечели още преди време колкото с актьорския си талант, толкова и с красотата си. Спокойно можем да кажем, че тя е една от най-привлекателните актриси и това могат да го оценят не само феновете ѝ.
Сидни Суийни очевидно е примамила с великолепието и чара си и екипа на луксозната италианска марка Armani. Актрисата вече може да се похвали и с това, че е новото лице на парфюма им MY WAY.
Новата кампания представя аромата като празник на младостта, свободата на духа и женствеността и точно заради това Сидни Суийни е избрана да бъде негово олицетворение, пише People. Личи си, че тематиката за женственост е обиграна чрез визуалните елементи на кампанията. Актрисата е облечена в светлосиньо и виолетово, усмихнала се е широко и закачливо, а контрастът е постигнат с розов цвят за фон. Всичко това, разбира се, перфектно се съчетава с розово-виолетовата бутилка на парфюма.
Новината, че е новото лице на MY WAY на Armani Сидни Суийни споделя в своя Instagram. Към снимката тя пише: “Не мога да бъда по-развълнувана и горда да бъда новото лице на @armanibeauty”. Актрисата допълва, че с нетърпение чака да разкрие повече за кампанията и не крие, че работата по нея е било едно от най-красивите ѝ изживявания, съпътствано с приключения и приятели.
Топлите чувства явно са взаимни, тъй като от Armani също споделят само позитивни впечатления. По думите им веднага са ги поразили енергията и свежото отношение на Сидни, които си личат по искрената ѝ усмивка. “Тя притежава решителност и талант и е един от най-гъвкавите и магнетични млади актьори в момента”, споделят още от марката за Сидни Суийни.
“Всичко това я прави идеалното въплъщение на духа на MY WAY: свободна и дълбока идея за женственост.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Направо няма да познаете коя е тази легендарна певица СНИМКА

Сръбската поп фолк легенда Лепа Брена прикова по невиждан начин вниманието на феновете си, но не с музикално изпълнение, а с начина, по който е изглеждала преди години. Югофолк звездата сподели наскоро в профила си в социалните мрежи любопитен кадър от първата си лична карта, която си извадила при навършване […]

Subscribe US Now