Малкият син на Уилям и Кейт няма спирка

Принц Луис успя да се покаже като най-палавия и необуздан член на кралското семейство. Разбира се, до голяма степен това се дължи и на крехката му възраст – най-малкият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън е на пет.
Въпреки всичко проявите му на обществени места се радват на небивал интерес, а физиономиите, които той прави, бързо се превръщат в мемета. Наскоро стана ясно и новото хоби на невръстния принц.
Луис обожава да обикаля земите на замъка Уиндзор в електрическа количка. Той може и да я управлява сам, но няма как на пет да бъде оставен да кръстосва сам алеите на замъка. Затова винаги е придружен от някои от родителите или бавачката си.
“Той ползва алеите в градините Фрогмор като писти – така никой не може да го види. Кралицата ги ползваше за езда и да разхожда кучетата си. Сега Анди и Фърги (принц Андрю и Сара Фъргюсън – б.а) разхождат там коргитата. Мястото е изолирано и далеч от публични очи”, коментира източник на The Sun.
Електрическите детски коли не са от най-евтините играчки, но семейството на Уилям и Кейт със сигурност може да си ги позволи. Освен това екологичността им би трябвало да се хареса на крал Чарлз, който защитава всякакви зелени каузи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Операцията, на която ще се подложи Линдзи Вон

Линдзи Вон вече пет години не се занимава професионално със спорт. Въпреки това тя няма как да спре да е физически активна, защото все пак е спортист. Често обаче плаща висока цена за желанието си да тренира и се забавлява. Преди ден 38-годишната олимпийска ски състезателка призна, че я очаква […]