Вики от “Ергенът”: Баба ми и дядо ми са в Украйна, крият се в мазето! Положението е много страшно

20-годишната Викстория Тасева не получи роза от “Ергенът” Виктор Стоянов и е поредната напуснала рейтинговото шоу. Родена е в София, но във вените й тече украинска кръв. И призна пред наш репортер, че има роднини в Украйна, а положението по време на война е много страшно. 

Вики говори открито пред БЛИЦ за участието си в “Ергенът” и защо е била психически разклатена, за роднините си в Украйна и положението там, както и за новия си приятел, който срещнала след шоуто. 
 
– Вики, с какви впечатления си от „Ергенът” Виктор и виждаш ли себе си като жената до него?
– Честно казано, не виждам себе си като жената до него. Имаме много голяма разлика във възрастта и различни интереси. Виктор е добър човек, това определено на всички ни направи впечатление.
– Да разбирам ли, че никога досега не си имала гадже с толкова голяма разлика във възрастта?
– Имала съм по-големи от мен гаджета, но не чак с толкова голяма разлика, каква е нашата с Виктор.

– Какъв трябва да е мъжът, който може да спечели сърцето ти?
– Лоялен на първо място! Разбира се, гледам и външният вид. Задължително е да се държи добре с мен. След края на формата намерих такъв човек. Преди „Ергенът” сме излизали два пъти в една компания, но нещата между нас се получиха след предаването. Той е със седем години по-голям от мен. Не е много доволен от участието ми във формата, не си пада по такива предавания.
– Успя ли да се сприятелиш с някоя от другите участнички?
– В предаването гледах да нямам конфликт с нито една от тях. Бях си най-близка с Венета и след края на шоуто си поддържаме връзка. Чувам се още с Александра, Ева и Зори.
– Твоите баба и дядо живеят в Украйна. Как приемат войната и какво ти споделят от първа ръка?
– Не съм вярвала, че може да ги сполети такова нещо. Много е страшно! Непрекъснато се крият в мазето, има танкове по улиците. Понякога живеят без ток и вода! Пред банките стоят по цял ден на опашки за пенсиите си. Доста по-сложен е животът им. Постоянно се чуват бомбардировки.
– Не са успели да се измъкнат или…?
– Те са вече възрастни хора и не искат да мърдат от града си. Да се надяваме възможно по-скоро да свърши тази война. Никой не заслужава това нещо.
– Какво искаш да ти се случи в бъдеще? Какви цели имаш?
– Искам да се развия в областта, която изучавам в момента – web дизайн. Остават ми две години до завършване.

– Смяташ ли, че тази професия има реализация в България или ще търсиш такава в чужбина?
– Към момента искам да се развивам в България, не ми се живее в чужбина. Тази професия позволява да работя вкъщи, така че и чужда фирма да е, може пак да съм със седалище тук.
– А ще се възползваш ли от натрупаната слава до момента по някакъв начин?
– Не се занимавам с това нещо. Към момента нямам такова желание. Трудно ми е дори да запиша някакво видео, не се чувствам себе си и не мога да го направя. Притеснителна съм.
– В „Ергенът” често те виждахме да плачеш. В реалния живот случва ли се?
– Аз съм по-емоционална и мога да се разплача за много неща. Но в реалния живот не се случва чак толкова често. В предаването бях психически нестабилна. Славата се оказа, че не е за мен./show.blitz.bg
Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Илиева се омъжи тайно?

Мария Илиева май е минала тайно под венчило със своя любим – Александър Междуречки, който е баща на дъщеря й София. По време на участието си в шоуто на Нова тв „Като две капки вода” изпълнителката показа огромен пръстен, украсен със скъпи на вид камъни, който носи на безименния си […]

Subscribe US Now