Нов скандал! Диана Димитрова се хвърли срещу Ралица Паскалева

Актрисата Диана Димитрова отново взриви публичното пространства, но този път не с разкрития за своя насилник Юлиан Вергов, а за шоуто “Като две капки вода” и рок звездата Тома Здравков. 

Двамата се познават твърде добре и това личи от думите й за участието му в имитаторското шоу. Но внимание прикова и факта, че се изказа доста остро за други участници, като най-засегната със сигурност ще е Ралица Паскалева. 
“За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома! Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много харесвам Владо и Кали, но Тома е ненадминат! Дал Господ!

Освен безумния талант, Тома е истински добър и чист човек и искам да Ви споделя мили зрители, не обръщайте внимание на фалшивите сълзи на някои от участниците. Гледах ги доста години”, гласи коментарът на актрисата. 
С фалшиви сълзи вероятно Димитрова има предвид Ралица Паскалева, която преди седмица се разчувства и се разплака пред камерите, след като трябваше да влезе в образа на голямата Ваня Костова. Омразата на Диана към колежката й Ралица идва от факта, че Паскалева взе страната на Вергов в скандала му с Димитрова. Оттогава тя не може място да си намери и нарежда всички колеги, които не й повярваха и защитиха насилника./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Селена Гомес и Зендая се озоваха на MET Gala

Дните след MET Gala очаквано преминават в коментиране на новините от бляскавото събитие. Но някак покрай всички присъстващи и тоалетите им забравихме за тези, които не видяхме под светлините на прожекторите тази година. Освен Блейк Лайвли, която предпочете да си остане у дома с бебето и другите си три деца, благотворителният […]