Алисия със специално обръщение към абитуриентите СНИМКА

Хитовата изпълнителка Алисия направи специално обръщение към абитуриентите, като с думите си ги накара да се замислят за бъдещето и пътя, по който ще поемат след бурната бална вечер. 

Покрай работата си на певица през годините е пяла много пъти на завършващи ученици и е виждала какво ли не. Именно затова излезе със специално обръщение към младежите, чийто живот тепърва предстои, а какъв ще бъде той зависи изцяло от тях. 
 

“Към всички абитуриенти! Честито, вече сте на първото стъпало към пътя на успеха, има още доста да извървите и не забравяйте, че много лесно се пада! Така че, не се главозамайвайте, предстои ви да покажете какво сте научили и какво не сте”, написа тя в социалните мрежи и сподели свой горещ кадър, който едва побра дългите й и стегнати крака. 
Фолк звездата пък има повод за радост, тъй като последната й песен “Инсомния” се радва на огромен успех. В клипа тя показа нова убийствена визия и със сигурност ще диктува модата и това лято./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шарън Стоун посреща лятото със секси бански

Шарън Стоун е напълно готова за лятото – по собствените ѝ думи. И това, както се оказва, не са празни приказки. За да подкрепи изказването си, актрисата публикува невероятно селфи, на което позира с изрязан секси бански. 65-годишната звезда се включи в Instagram, за да сподели кадъра с многобройните си […]