Колко близък е най-големият син на принц Алберт със семейството си

Кралското семейство на Монако принц Алберт и принцеса Шарлийн са една от най-коментираните светски двойки и често на дневен ред са предположенията дали двамата не са във фиктивна връзка. Със сигурност най-потърпевши от подобни твърдения са близнаците им Габриела и Жак, които също все по-често попадат в центъра на вниманието.
А някак встрани от светлините на прожекторите винаги е бил Александър Грималди – най-големият син на принц Алберт, плод на любовта му със стюардесата Никол Костес от Того, преди да се ожени за принцеса Шарлийн. Младежът е на 20 години и има още една доведена сестра – Джасмин Грейс Грималди, която е с 11 години по-голяма от него.
Преди няколко месеца внукът на Грейс Кели даде интервю за френско списание, в което подчерта, че още при раждането е припознат от баща си. Но тъй като родителите му нямат брак, той не е престолонаследник.
А сега Александър Грималди се появи на ноемврийския брой на списание Tatler, за да хвърли повече яснота за отношенията си със своите роднини. По думите на младежа, той е “наистина близък” със своя баща, особено напоследък, когато са започнали да се виждат много по-често. Прекарва доста време както със сестра си Джасмин, така и с Габриела и Жак – децата на принц Алберт от принцеса Шарлийн.
Освен това младежът разкрива, че със сестра му Джасмин често гледат документални филми за баба си Грейс Кели, която е починала преди той да се роди, за да се почувстват по-близки както до нея, така и до фамилията си. А Джасмин иска да върви по стъпките на известната си баба и да направи кариера в Холивуд. Самият той пък няма планове да взима пример от нея и да прави модна кариера. Но признава, че не би отказал предложение от някой голям моден бранд да бъде негов посланик.
Александър Грималди се изказва мило и за своята кръстница и леля принцеса Стефани, с която също имат топла връзка. Той я определя като “много забавна и земна”. С нея също се вижда доста често, особено в последните години.
Най-голямото дете на принц Алберт може да не живее в дворец, но също усеща ефекта от медийното влияние. И изглежда за него то има повече позитиви – като възможността да се запознае с редица известни личности от ранга на Наоми Кембъл.
И въпреки че официално не е част от кралския двор, Александър Грималди си приписва ролята на “глобален посланик на Монако”, какъвто иска да бъде. Той е наясно, че трябва да уважава и почита семейството си, да пази неговото добро име и даде своя принос за него. Плановете му за близкото бъдеще обаче са свързани с пребиваване в Ню Йорк, където ще продължи образованието си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Правят битка за проклети жени във "Фермата", а те...

Гадна битка за проклети жени се задава във “Фермата”, обяви с нескрито задоволство водещият Андрей. В понеделник, по време на отборния дуел, две силни участнички ще се хвърлят в най-тежкото, мръсно и клаустрофобично изпитание, което обикновено е запазено за мъжете. Вдовицата и собственичка на автокъща Лили от “Канатица” и фитнес треньорката […]

Subscribe US Now