Правят битка за проклети жени във “Фермата”, а те…

Гадна битка за проклети жени се задава във “Фермата”, обяви с нескрито задоволство водещият Андрей. В понеделник, по време на отборния дуел, две силни участнички ще се хвърлят в най-тежкото, мръсно и клаустрофобично изпитание, което обикновено е запазено за мъжете.

Вдовицата и собственичка на автокъща Лили от “Канатица” и фитнес треньорката Ния от “Елбетица” ще се състезават в копането на пясъчен тунел – физическо и психическо мъчение в изключително тясно пространство.
Във “Фермата” стана горещо: Петър разкри коя харесва и всички онемяха от отговора
Колкото повече напредват към края му, толкова по-силно се ще се заклещват, пясъкът ще пълни очите, ушите и устата им, въздухът няма да им стига, а паниката ще ги залива.

“За мен това е една от най трудните битки във „Фермата“, защото освен физическа сила изисква и стратегия”, заяви Лили. Съперничката й Ния също се закани да се изправи срещу страха си от затворени пространства и да го победи.
Извънредно: Изгониха Иванка от “Фермата” без да я пуснат на Арената
Освен тях двете, на Арената в понеделник ще се състезават учителката Теди от “Канатица” срещу цигуларката Линда от “Елбетица”.
При мъжете битката ще е между собственика на брандинг студио Иван от червените и сервитьора Андрей от зелените. В отборното изпитание двата тима ще трябва да покажат също знания по българска история и да минат през тежка щафета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Плажът-убиец в Исландия

Интересно място е Исландия, климатът е суров, а нощите дълги, може би затова хората там обичат да четат и да си подаряват книги. Едно не може да се отрече, а именно, че Исландия има уникална природа, която оставя всеки без думи, когато се докосне до нея. Рейнисфяра например е най-известният […]