Къде замина Лорън Санчес

Цяло лято наблюдаваме как Лорън Санчес и Джеф Безос се забавляват на луксозната му яхта, като обикалят почти цяла южна Европа. Двамата дори се сгодиха това лято и прекараха забавно в компания звездни приятели.
Но идва време и за малко работа, поне според публикациите в социалните медии. В официалния си профил в Instagram Санчес ни осведоми за благотворителните дейности, с които се занимава в Мексико.
Там 53-годишната телевизионна водеща си партнира с организацията This Is About Humanity, която подпомага разделени семейства от двете страни на границата между Мексико и САЩ. “Беше вълнуващо преживяване да прекарам време с тези невероятни деца, които живеят в приюти. Тяхната борбеност и дух докоснаха дълбоко сърцето ми”, пише тя.
На снимките виждаме и Нико Гонсалес – 22-годишният син на Санчес от връзката й с футболиста Тони Гонсалес. Нико помага в приготвянето на част от храната за децата в лагерите по границата.
Лорън Санчес и Джеф Безос са заедно от 2018 г. През лятото на тази година те се сгодиха на борда на яхтата му в Европа, а миналата седмица съобщиха, че даряват 100 милиона долара в помощ на пострадалите от пожарите в Хавай.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Измамна схема с водещи на bTV: Предлагат "чудодейни лекарства" и бързо забогатяване

Недоброжелатели в интернет използват разпознаваемостта на емблематични лица на bTV и доверието към тях, за да предлагат “чудодейни лекарства” или бързо забогатяване. Става въпрос за измамна схема, с която потребителите трябва да внимават. В такава измама попадат водещите на bTV Юксиел Кадриев, Светослав Иванова и Цветанка Ризова. “Разбрах от хора, които […]

Subscribe US Now