Има ли достатъчно пари Амбър Хърд, за да плати на Джони Деп

Горчивият и продължителен процес между Амбър Хърд и Джони Деп най-накрая стигна до финалната права преди броени дни и съдебното жури произнесе своята присъда. 
Джони Деп спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд и макар че искаше 50 милиона долара обезщетение за щетите, които статията на Амбър Хърд във Washington Post му е нанесла, журито му присъди 15 милиона долара.
Деп получи десет милиона долара обезщетение и пет милиона долара наказателни щети по делото си за клевета. Журито също така присъди на Хърд два милиона долара обезщетение за нанесени щети.
По време на процеса обаче стана ясно, че и двамата актьори имат известни проблеми що се отнася до финансите (особено Амбър Хърд), така че съвсем логично се зачудихме какво ще стане, ако не разполагат с необходимите пари.
Текущата оценка на нетната стойност на Деп възлиза на 150 милиона долара, според Celebrity Net Worth, докато състоянието на Хърд е оценено на около осем милиона долара. Ако изчисленията са верни, Деп може лесно да плати сумата си, но Хърд ще изпадне в несъстоятелност.
По време на процеса обаче прекомерните разходи на Деп бяха подчертани и то няколко пъти, а бившият му мениджър и агент свидетелства, че актьорът “намалява значително богатството си с течение на времето”.
Делото се проведе във Вирджиния и според щатския закон Хърд ще има до 30 години, за да плати сумата на Деп. Говорейки за това, което ще се случи с двете страни, ако нямат достатъчно пари, бившият федерален прокурор Ниама Рахмани сподели пред The ​​Daily Beast мнението си. 
“Не мисля, че Амбър Хърд може да плати. Тя запази седем милиона долара от споразумението за развода, защото трябваше да плати за съдебни разноски”, добави Рахмани.
“Въпросът е дали Джони Деп наистина ще настоява да се изпълни присъдата срещу бившата си съпруга. Наистина ли ще й вземе последните пари, с които може да се каже, че тя не разполага”, твърди прокурорът. Той допълва, че в целия този процес, на който станахме свидетели, изобщо не става дума за пари. 
“Става въпрос за оправдание и за изясняване на фактите”, категоричен е Рахмани. 
EW съобщи, че Хърд планира да обжалва решението. Ако жалбата й бъде приета, първото решение ще бъде отменено и нито един от двамата няма да си дължи пари, докато не бъде взето решение в новия процес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гаджето на Папи Ханс стресна със синини по цялото тяло СНИМКИ 18+

Приятелката на Папи Ханс стресна сериозно последователите си в социалните мрежи, като се появи със синини по цялото тяло. Разбира се, без да обясни от какво са следствие те. Както може да предположите, предположенията не са едно или две, включително, че с изпълнителя вероятно са имали много бурна интимна нощ. […]

Subscribe US Now