Иска ли Лолита Османова да промени Григор Димитров

Григор Димитров и Лолита Османова потвърдиха връзката си през декември 2020 г., след като няколко месеца я пазеха в тайна. Оттогава обаче двамата рядко са засичани заедно, като през определено време се появяват слухове, че са се разделили.
Те са подклаждани основно от самата Лолита Османова, която използва профила си в социалните мрежи, публикувайки философски разсъждения, свързани с любовта, раздялата и т.н.
Наскоро рускинята сподели публикация, озаглавена “Обичам го, но искам да го променя”. В поста Лолита разказва, че много често получава запитвания от момичета, които живеят с някого, но искат да го променят по свой вкус.
“За да разберете колко е трудно да промените друг човек, представете си колко трудно е да промените себе си”, пише красавицата. Тя продължава с думите, че човек вече е развил определено мислене, характер, възгледи за живота, ценности и навици. “И тогава изведнъж някой решава (дори ако това е любима жена), че трябва да ви промени по някакъв начин. Не става по този начин Просто, не започвайте връзка, ако човекът не ви подхожда.”
Лолита Османова завършва с думите, че в една лекция е чула нещо много интересно – отговор на въпроса как един мъж се чувства наистина обичан. По думите ѝ определящи са три фактора: да се нуждаем от него, да го приемаме такъв какъвто е и да му дадем нужната свобода. Освен темата за различията и любовта, рускинята наскоро засегна и друга – тази за раздялата, отговаряйки на въпроса как да преживеем загуба, ако са ни зарязали.
Всички тези разсъждения на Лолита в социалните мрежи станаха причина феновете на българския тенисист искрено да се съмняват, че двамата все още са заедно. Особено предвид слуховете (макар и малко вероятни), че Григор Димитров има връзка с художничката от йорданско-палестински произход – Самар Джашан Сатамиан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емили Ратайковски както не сме я виждали досега

Емили Ратайковски обича да доказва, че не се страхува да прекрачва границите и ѝ харесва да е провокативна и секси. Доказа го и с появата си на партито на Vanity Fair след Оскарите, когато бе облечена в секси сребриста рокля, с която остави малко на въображението. С последните си постове […]

Иска ли Лолита Османова да промени Григор Димитров

Григор Димитров и Лолита Османова потвърдиха връзката си през декември 2020 г., след като няколко месеца предпочитаха да я пазят в тайна. Оттогава обаче двамата рядко са засичани заедно, като през определено време се появяват слухове, че са се разделили.
Те основно са подклаждани от самата Лолита Османова, която използва профила си в социалните мрежи, публикувайки философски разсъждения, свързани с любовта, раздялата и т.н.
Наскоро рускинята сподели публикация, озаглавена: “Обичам го, но искам да го променя”. В поста Лолита разказва, че много често получава запитвания от момичета, които живеят с някого, но искат да променят по свой вкус.
“За да разберете колко е трудно да промените друг човек, представете си колко трудно е да промените себе си”, пише красавицата. Тя продължава с думите, че човек вече е развил определен мислене, характер, възгледи за живота, ценности и навици. “И тогава изведнъж някой решава (дори ако това е любима жена), че трябва да ви промени по някакъв начин. Не става по този начин Просто, не започвайте връзка, ако човекът не ви подхожда.”
Лолита Османова завършва с думите, че в една лекция е чула нещо много интересно, а именно отговор на въпроса как един мъж се чувства наистина обичан. По думите ѝ три фактора са определящи – да се нуждаем от него, да го приемаме такъв какъвто е и да му дадем нужната свобода. Освен темата за различията и любовта, рускинята наскоро засегна и друга – тази за раздялата, отговаряйки на въпроса как да преживеем загуба, ако са ни зарязали.
Всички тези разсъждения на Лолита в социалните мрежи станаха причина феновете на българския тенисист да искрено да се съмняват, че двамата все още са заедно. Особено предвид факта, че скоро се появиха слухове (макар и малко вероятни), че Григор Димитров има връзка с художничката от йорданско-палестински произход – Самар Джашан Сатамиан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звездата, която беше задържана след психична криза

Освен Бритни Спиърс, друга знаменитост, чието попечителство бе прекратено наскоро, е това на Аманда Байнс. До преди година нейният живот беше управляван от майка ѝ Лин. През 2013 г., след няколко притеснителни инцидента, актрисата беше поставена под настойничество. През март 2022 г. самата тя сподели, че през последните години работи усилено, […]

Subscribe US Now