Звездата, която беше задържана след психична криза

Освен Бритни Спиърс, друга знаменитост, чието попечителство бе прекратено наскоро, е това на Аманда Байнс. До преди година нейният живот беше управляван от майка ѝ Лин. През 2013 г., след няколко притеснителни инцидента, актрисата беше поставена под настойничество.
През март 2022 г. самата тя сподели, че през последните години работи усилено, за да подобри здравето си, за да може да живее и работи независимо, и да продължи да дава приоритет на благосъстоянието си. Адвокатът на Аманда Байнс тогава разкри, че тя се справя “много добре” и в личен план животът ѝ също върви добре. По-късно миналата година обаче актрисата развали годежа си.
За психичното ѝ състояние се знае, че е биполярно разстройство, което се характеризира с маниакални и депресивни епизоди, които могат да продължат от дни до седмици.
Явно именно то се е отключило, когато Аманда Байнс е била забелязана по улиците на Лос Анджелис в неделя, 19 март. Съобщава се, че тя е спряла кола и е казала на шофьора, че излиза от психотичен епизод. След това самата тя се е обадила на 911 е и била транспортирана до близкия полицейски участък, където експерт по психично здраве решава да постави актрисата в психиатричен стационар. Този тип задържане позволява на възрастен, който преживява психична криза и създава опасност за себе си или за другите, да бъде задържан за 72-часова психиатрична хоспитализация, пише Insider.
Пред Page Six бившият годеник на Аманда Байнс Пол Майкъл издава, че преди да бъде поставена в психиатрията, тя не е приемала лекарствата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мариела Нордел разкости "Ергенът" и заговори за гейчета в шоуто

Известната кулинарка от “Мастър шеф” Мариела Нордел е поредната, която се изказа негативно за риалити формата “Ергенът”. Предаването е определено като най-голямото дъно в родния ефир и голяма част от хората искат незабавното му сваляне.  Нордел е известна с хапливия си език и направи на нищо продуцентите, сценаристите и момичетата, […]

Subscribe US Now