2 седмици след годежа – 92-годишният Рупърт Мърдок няма да се жени

По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит стана публична, след като двамата бяха заснети на почивка на карибския остров Барбадос. Оттогава не мина много време и на 20 март в New York Post се появи новината, че двойката ще се жени.
“Не исках въобще да се влюбвам, но ми е ясно, че това е за последен път. Надявам се. Много съм щастлив”, сподели тогава Мърдок. Половинката му Ан Лесли Смит пък от своя страна описа връзката им като “дар от Бога”. Преди тя беше омъжена за покойния кънтри певец Честър Смит.
“И двамата с нетърпение очакваме да прекараме втората половина от живота си заедно”, каза още Рупърт Мърдок, за когото бракът с Ан Лесли Смит трябваше да е пети. Очакваше се сватбата да е през лятото, но сега става ясно, че тя няма да се случи.
Източник издава пред CNN, че годежът е развален и с това е сложен край на романса, за който се писа по целия свят. Какво обаче се е случило в периода от годежа до развалянето му не ясно, нито пък каква е причината за това.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бившата на Джизъса – Есмер показа порасналия му син ВИДЕО

Бившите жени на Благо Джизъса изглеждат така, сякаш са ударили джакпот след раздялата си с него. Есмер Омерова е една от тях със сигурност, ако съдим по начина й на живот, а и от това, което показва със сина си Елай, чийто баща е именно ексфутболистът. Красавицата публикува редовно подбрани […]

Subscribe US Now