Как често хапливият Ръсел Кроу стана по-сладък от всякога

Ръсел Кроу е изключителен актьор и заслужава всякакви признания. Дори и да са поднесени в наистина нестандартна форма.
Такова едно признание наскоро получи 59-годишната звезда. И побърза да се похвали в социалните мрежи, пишейки шеговито, че “вече е на разположение за ядене”.
Причина за всичко това е поредното, 13-то издание на Фестивала на шоколада, който се провежда всяка година в Малта. И както изглежда, тазгодишното събитие е спазило миналогодишната традиция – тъй като основните атракции на изданието през 2022 г. са статуи в реален размер, направени изцяло от шоколад.
И сред популярните личности, получили своя шоколадова фигура, е и Ръсел Кроу. Той е изобразен като легендарния си герой Максимус от “Гладиатор”.
“Някои хора получават статуи от бронз. Някои от мрамор”, написа в тази връзка Кроу в социалните медии. “В Малта ме направиха от шоколад. И когато състезанието приключи, ще бъда на разположение за ядене.”
Статуята, посветена на актьора, е създадена от художника Тициано Касар, изцяло вдъхновена от филма от 2000 г. И с право спечели много положителен отзвук в социалните мрежи, дори и възгласите на Кроу.
“За мен е чест да бъда признат от самия актьор”, написа Касар във Facebook.
Преди време, в интервю за Vanity Fair, Ръсел Кроу сподели, че макар да е бил уверен в способностите си като актьор, никак не е бил уверен за “света, който го е заобикалял” – визирайки снимачния процес на “Гладиатор”. “Концепция за това, което правехме беше страхотна, но сценарият беше абсолютен боклук. Имах притесненията, че много от нещата, макар и достоверни за миналото, няма да са разбираеми за съвременната публика.”
Въпреки това, актьорът признава, че е бил “взривен” от крайния резултат. Самият филм получи награда Оскар за най-добър през 2001 г.
Така че, сега, повече от две десетилетия по-късно, съвсем заслужено е гладиаторът да има своя собствена шоколадова статуя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо восъчната фигура на Дуейн Джонсън стана за смях

Много известни личности, а и исторически такива, вече са се сдобили с восъчни фигури, които са направени така, че да изглеждат досущ като истинския човек. Е, същото не може да се каже в пълна сила за восъчната фигура на Дуейн Джонсън. Тези дни музеят на восъчните фигури “Гревен” в Париж откри […]