Как се шегува със семейството си Славена Вътова

Не можем да скрием, че Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали привилегията да носят короната на Мис България през годините. Причината е ясна – тя е харизматична, чаровна, забавна и много секси.
Славена винаги е полагала големи усилия, за да бъде във форма. Съдейки по качените снимки и видеа в профила ѝ в Instagram, става ясно, че Мис България 2006 г. определено обожава да спортува и го прави при всяка възможност.
Но Славена Вътова е и отдадена съпруга и майка, която полага усилия семейството ѝ да се чувства добре. Винаги се старае и да приготвя вкусна и здравословна храна за съпруга и двете си дъщери. И както при повечето домакини, тя се сблъсква с познатата незаинтересованост от стана на членовете на семейството, когато стане въпрос за това какво да им сготви.
Отговорът винаги е уклончив. Затова мис България 2006 г. решава да се пошегува със семейството си, като им “сготви” точно това, което ѝ казват, когато ги попита.
Тя качи видео в своя Instagram, на което я виждаме, застанала над котлоните в дома си, да готви. В поставените няколко тигана тя старателно приготвя нещо. Оказва се обаче, че въпросната храна всъщност са три бележки, на които пише “Не знам”, “Каквото прецениш” и “Каквото и да е”.
“Когато попиташ семейството си какво искат за вечеря”, гласи текстът към видеото на Славена Вътова.
Много от последователките ѝ не пропуснаха да я поздравят за оригиналното и забавно клипче, като отбелязват, че това са редовните отговори, които получават и те в домовете си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Топ дизайнерката Гергана Апостолова посвети рождения си ден на болно дете СНИМКИ

Собственичката на модна къща “Киара Фешън” Гергана Апостолова посвети рождения си ден на малката Лили, която е с диагноза аутизъм, генерализирано разстройство на развитието и забавено умствено развитие. Приятели на дизайнерката се включиха с дарения за събиране на 115 000 лева, необходими за лечението на малкото ангелче. Националното сдружение на сираците […]