Топ дизайнерката Гергана Апостолова посвети рождения си ден на болно дете СНИМКИ

Собственичката на модна къща “Киара Фешън” Гергана Апостолова посвети рождения си ден на малката Лили, която е с диагноза аутизъм, генерализирано разстройство на развитието и забавено умствено развитие.

Приятели на дизайнерката се включиха с дарения за събиране на 115 000 лева, необходими за лечението на малкото ангелче.
Националното сдружение на сираците в България се присъедини към призива на рожденичката, която в началото на годината получи най – високото отличие на сдружението за Добродетел на годината и стана почетен член на организацията.

Благотворителните инициативи на Гергана Апостолова са ежедневие – всяка година тя дарява прекрасни рокли и аксесоари на абитуриенти в неравностойно социално положение, сподели председателят на НССБ Слави Михайлов.
Сред гостите-дарители на благотворителния рожден ден бяха тв водещата Миглена Ангелова, организаторката на престижни конкурси за красота Миглена Савова, бизнесдамите Таня Китик и Биляна Тончева, журналистката и пиар Патриция Кирилова, художничката Дили Бозаджиева, Ива Владимирова, Здравка Тотева, Станка Калева, Мартина Ботева и други./show.blitz.bg
ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА:
КЕЙ БИ СИ БАНК БЪЛГАРИЯ IBAN:
BG10 RZBB 91551015026516 ЛЕВА
ТИТУЛЯР: Лилия Станимирова Петкова

Източник: blitz.bg
Next Post

Мрази ли секса Дрю Баримор

Преди около месец Дрю Баримор изненада повечето си фенове с твърдението, че шест месеца без секс не е чак такава драма и че самата тя може да изкара дори повече. Очевидно, тези ѝ думи са се превърнали в обект на дискусии, защото се наложи актрисата да дава допълнителни обяснения. В блога си […]